Consultancy

 

Er zijn 3 mogelijke scenario's

 

1. Je start net voor jezelf en wilt begeleiding van iemand die weet wat je staat te gebeuren. Ik ben zelf ook gestart en weet wat er allemaal bij komt kijken. Ik werk graag met je mee om jouw bedrijf succesvol te maken. Ik heb 10 duidelijke stappen die je in 4 weken op weg helpen naar jouw eerste klant. Ben je er klaar voor? Met een bedrijfsvriend aan je zijde bespaar je jezelf heel veel tijd, geld en teleurstelling.

 

2. Je hebt al enige tijd een bedrijf en de groei lijkt eruit. We gaan samen kijken waar het aan ligt. We kijken naar je product, de markt, concurrentie, nieuwe distributiekanalen, technologische ontwikkelingen, is je prijs juist? Heb je nog wel de juiste mensen voor en met je werken? Kortom, ik word je bedrijfsvriend en samen gaan we de groeimogelijkheden opzoeken. Dit is een super leuk en spannend traject waar je veel energie van zult krijgen.

 

3. Het gaat helemaal niet zo lekker met je zaak. Je schaamt je er misschen zelfs wat voor. Met je medewerkers wil je er niet over praten, maar je zoekt support, richting. Ook dan help ik je graag, want ik geloof dat er altijd verandering van een situatie mogelijk is. Wacht niet te lang...

 

Terug naar services overzicht >>