Het geheim van SEO, de belangrijkste tip cadeau!

SEO lijkt het magische woord wanneer je praat over digitale marketing. Maar wat is nou het geheim van SEO? Je kunt veel doen om je website te optimaliseren. Maak bijvoorbeeld gebruik van de juiste woorden in de teksten van je website. Wat zijn die juiste woorden? Dat zijn zoektermen waarop mensen jou kunnen vinden. Vraag eens rond in je omgeving en stel de vraag: als jij zou zoeken naar de service, dienst of product die

ik lever, welke woorden zou jij intypen bij Google? Zorg er vervolgens voor dat die woorden veel voorkomen op je site. Dit is een heel eenvoudige tip, die je niets extra hoeft te kosten. Er zijn nog veel meer van dit soort tips. Maar de allerbelangrijkste tip die ik je vandaag geef is: zorg ervoor dat jouw content interessant is. Zorg ervoor dat jouw website iets toevoegt. Dan zal je zien dat mensen jouw website gaan bezoeken, over jouw website gaan praten, ernaar linken via bijvoorbeeld hun eigen site, blog of social media. Kortom, zorg ervoor dat je een inhoudelijk interessante site hebt, dan komt het traffic vanzelf. Be REMARKABLE!

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic