Een bloemetje in je netwerk

Kreeg ik vorige week tijdens de NIMA Marketing Awards 2013 nog een bos bloemen van de CMO van DSM, vanavond kreeg ik een bos prachtige Hollandse tulpen van de voorzitter van BNI Wauw! uit Weesp. Ik ben verwend. Hoe moet dat volgende week?

Ik heb vanavond met veel plezier een groep ondernemers uit de omgeving van Weesp geholpen hun onderscheidend vermogen te ontdekken. We zijn echt hard aan het werk geweest. Voor geen van allen is het gemakkelijk te ontdekken wat hen anders maakt. De hersenen kraken, de denkbeelden worden anders en aan what is right wordt gemorreld. Voorop staat dat deze mensen allemaal vakmensen zijn. Daarom juist is het een flinke klus om specifiek te maken wat hen anders maakt. Middels het Paarse Koe model zijn we aan de slag gegaan. Een spannende en unieke combinatie van Marketing , Bedrijfskunde en NLP zet deze slimme ondernemers aan het denken. Ik weet zeker dat er de komende week nog wordt doorgedacht op het denkvoer van deze avond. Ben dan ook heel benieuwd naar de 60 seconden pitches volgende week donderdag bij BNI Wauw! in Weesp. Zin om een keer kennis te maken met BNI Wauw in Weesp? Ik neem je graag mee als bezoeker!

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic