Dare to be different

Dare to be different is al een aantal jaar mijn motto, daar is BE REMARKABLE! bijgekomen. Het sluit aan; durf anders te zijn en durf jezelf te onderscheiden. Wees geen middelmaat, steek met je kop boven het maaiveld uit! Dat die kop er dan wel eens wordt afgehakt neem ik voor lief. Nederland is bij uitstek het land waar een zesjes-cultuur hangt. Nergens in de wereld is de middenmaat zo geliefd als bij ons.Ik heb mezelf daar nooit thuis gevoeld, in die middenmoot.

Ik wil uitblinken, beter zijn, anders zijn en een bijdrage leveren. Ik bewonder mensen die een ideaalbeeld nastreven en zich daarvoor inzetten. Mijn lerares Sue Knight is er daar een van. Met haar kennis en ervaring zet zij zich in voor de mensen in India. Ze gebruikt haar skills om vele mensen beter te leren communiceren. Ik wil met mijn skills-set ondernemers helpen succesvol(ler) te zijn. Door met hen uit te vinden wat hen onderscheidend maakt, hen remarkable maakt wordt hun positie in hun markt sterker en kunnen ze snel succesvol(ler) worden. In de workshop BE REMARKABLE! gaan we aan de hand van mijn eigen ontworpen PAARSE KOE-model op zoek naar het onderscheidend vermogen van een ieder. Afgelopen donderdag had ik 8 ondernemers in de workshop, allen zijn ze met meer inzicht naar huis gegaan. Dat is waar ik het voor doe: ik wil mensen beter maken, en als ik kan helpen door mijn kennis in te zetten dan doe ik dat met de grootste liefde. Mensen zijn bijzonder, allemaal! En ik zal net zo lang blijven doorleren, ervaren en mijn neus stoten tot ik iedereen kan helpen, waar dan ook ter wereld.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic