Vind je buyers-publiek

Stel je voor, je hebt een schitterend product of een fantastische dienstverlening. Je loopt er al een tijd mee rond en vertelt het enthousiast aan veel mensen. Je mag op gesprekken komen maar keer op keer krijg je een nee. Je gaat aan jezelf, aan je product of dienst twijfelen en je wordt onzekerder, je enthousiasme wordt minder en je daalt naar een punt waar je niet wilt zijn.

Helaas, herkenbaar en ik zie het vaak. Wat moet je nu doen? Wie gaat je helpen? Een coach, een reclameburo, je buurvrouw, kennis? Dat kan, maar beter kom je naar Karen Zeilstra Consultancy. Ik help je snel op de juiste weg en heb je juiste kennis en kunde voor je in huis om je succesvol(ler) te maken. Samen gaan we op zoek naar wat jouw product of dienstverlening opmerkelijk, remarkable maakt. Vervolgens zoeken we de juiste doelgroep erbij, de groep mensen of organisaties die jouw product of dienst wel willen en vooral ook belangrijk kunnen kopen (koopkrachtig). Dan passen we daarop jouw strategie aan middels een aantal snelle, heldere stappen.

Met de juiste strategie zoeken we de juiste boodschap bij de doelgroep en je zult zien dat je dan razendsnel jouw gewenste resultaat gaat behalen. Klinkt dat als muziek in je oren, zie je het al voor je, voelt het goed? Bel me dan voor een kennismaking.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic