Wat wil jij dat mensen over jou zeggen?

In een van mijn eerste blogs schreef ik het al: de oude manier van reclame maken is voorbij. Het is tijd voor een nieuwe fase. Deze tijd van social media leert ons dat iedereen een stem (voice) heeft en dat iedereen (met een computer en een social media account) een beïnvloeder kan zijn (influencer). En dus heb je maar te zorgen dat er wat over je (jouw bedrijf) te vertellen valt door mensen - jouw publiek. Hoe doe je dat? Dat doe je door in het begin op zoek te gaan naar hetgeen jou (jouw bedrijf) onderscheidend maakt. Om dat te doen kom je naar mijn workshop BE REMARKBLE!

Als je dan eenmaal heel duidelijk en specifiek weet wat er opmerkelijk is aan jou (w bedrijf) gaan we de volgende stap zeggen.

Tell it to the world!

Okay, hoe doe je dit?

Eigenlijk niet moeilijk hoor, maar je moet wel een aantal dingen weten. Inmiddels ben ik ook door schade en schande wijs geworden in de wereld van de social media. Daarom kan ik je helpen om snel succesvol te zijn op dit vak. Ik weet namelijk wat je wel en niet moet doen.

Zo zijn er 10 zaken die je absoluut niet moet doen. Ik vertel ze je graag een keer. En er zijn 10 zaken die je absoluut wel moet doen, ook die vertel ik je graag een keer. Ook zijn er trends en sommige platformen zijn beter voor jouw business dan anderen. Hiernaar is onderzoek gedaan en deze informatie deel ik met je.Vervolgens ga je dan aan de slag: handjes uit de mouwen en aan het werk!

Voor nu wil ik dat je nadenkt over wat jou REMARKABLE, of wel OPMERKELIJK maakt. Wat wil jij dat mensen over jou zeggen….

Loop je vast, stuur me een mailtje, ik help je graag!

Wil je alvast meer weten over Social Media, kom naar een van de masterclasses, scheelt je zeeën van tijd in het zelf uitzoeken.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic