Workshop BE REMARKABLE

Inmiddels heb ik ruim 50 ondernemers mogen verwelkomen in de workshop BE REMARKABLE! Waarom is deze workshop zo'n succes en wordt het zo actief gepromoot door de deelnemers? Ik denk omdat het een hele complete workshop is. Er is een stuk theorie, praktijk voorbeelden, persoonlijke feedback en je gaat ook met elkaar aan de slag. Misschien ook omdat je in de nacht na de workshop onrustig slaapt. Het zet je aan het denken over je onderneming, de radartjes in je hoofd worden weer eens lekker aan het werk gezet. En dat wil je, dieper nadenken over jouw onderneming.

In de workshop gaan we op zoek naar het onderscheidend vermogen van de ondernemer/onderneming. Waarom is het zo belangrijk dat je onderscheidend bent? Eigenlijk heel logisch: als jij uniek bent, ben je moeilijk te vergelijken met anderen. Ben je niet uniek dan ben je net als velen, en kan je dus gemakkelijk vergeleken worden, ook op prijs. En dat wil je niet, tenminste de meeste ondernemers die ik inmiddels heb laten inzien wat hen REMARKABLE maakt niet. Okay, dus je wilt je onderscheiden, hoe doe je dat dan? In de workshop geef ik vele voorbeelden, aan de hand van verhalen en films wordt er dieper op de verschillende mogelijkheden van REMARKABILITY ingegaan. Daarnaast heb ik voordat je naar de worskhop komt 3 klanten/relaties een paar vragen gesteld over jou, over wat jou in hun ogen onderscheidend, anders maakt. Deze input gebruiken we ook in de workshop. Vervolgens gaan we middels een bedrijfskundig model aan de slag om te ontdekken wat jou remarkable maakt. En geloof me, dat is er, EN het is vaak nog veel opvallender, more remarkable dan je zelf denkt. Deze workshop gaat over de goede kanten van jou als ondernemer. De passie die je hebt voor je vak, voor je bedrijf. Dat halen we naar boven, mede door samen te werken met andere deelnemers (ook ondernemers) krijg je een dieper inzicht in jezelf als ondernemer en in de kracht van jouw onderneming. En dit alles in 3 uur tijd. De kennismaking workshop BE REMARKABLE geeft jou de kans om meer over jezelf en over jouw bedrijf te weten te komen EN het geeft je inzicht in wat een bedrijfskundig marketeer aan waarde kan toevoegen in jouw zoektocht naar bedrijfssucces. Interesse? Stuur me even een mailtje (karen@karenzeilstra.com) of bel (020-7723399) mij.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic