Video en de toekomst van Marketing

Consumenten zijn dol op video's. Kijk eens naar de enorme vlucht die video heeft genomen sinds we youtube en camera's in onze smartphones hebben. Dat gaat niet meer veranderen, video is populairder dan ooit. Statistieken van Youtube:

  • YouTube wordt elke maand bezocht door meer dan één miljard unieke bezoekers

  • Er wordt elke maand meer dan zes miljard uur aan video bekeken op YouTube

  • Er wordt elke minuut 100 uur aan video naar YouTube geüpload

Deze geanimeerde video legt uit waarom video belangrijk is. Zonder video doe je niet meer mee. Het is voor elke organisatie een belangrijk onderdeel van je marketingmiddelenmix aan het worden. Maar is er nog iets ergers dan het niet hebben van een film? Jazeker, dat is het hebben van een slechte film. Dus als je besluit te investeren in bewegend beeld voor bijvoorbeeld op je website, kies dan voor een echt goede filmmaker. Iedereen kan een film maken met zijn smartphone, maar niet iedereen kan een goede film maken, er komt zoveel meer bij kijken dan alleen de camera vasthouden. Je hebt te maken met elementen als de juist locatie, de juiste personen, het juiste script, het juiste licht, het geluid, transities. Kortom als je kwaliteit levert met je product en/of service, dan dient zich dit ook te vertalen in je film. Met een goede, slimme en doordachte film kun je jaren voorruit. Kortom, een goede film maken is kunst en het is als organisatie ook erg leuk om te doen! Dus ga je geld uitgeven aan iets wat echt goed is en waar je een tijd land veel plezier aan beleeft. Met een goede film maak je werknemers en klanten blij.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic