Het succes van Ilse & Waylon verklaard (?)

Nederland is in de war. Compleet in de war! Het liedje dat onze nationale inzending was voor het Eurovisie Songfestival werd wekenlang neergezet als saai en kansloos. De presentatie bij DWDD van de Common Linnets was ook waardeloos en 'Bekend Nederland' had dat ook braaf getwitterd, geretweet, geboulevard en uitgebraakt. Zo zie je maar weer dat twee dooddoeners werkelijkheid zijn: er zitten 17 miljoen bondscoaches thuis op de bank die het zo goed 'beter weten' en dat talent ofwel kwaliteit zich onderscheidt. Dat laatste wist ik al :)

Want wat maakt Ilse en Waylon nou echt goed? Het feit dat ze zich durfden te onderscheiden. En daar heb je durf voor nodig want de meerderheid van de mensen houdt niet van nieuwe, vernieuwende dingen. Helaas, maar het is waar. Hoeveel mensen ken jij die wekelijks uit eten gaan in hetzelfde restaurant, jaarlijks naar dezelfde camping gaan? Heel erg veel mensen hebben nou eenmaal een standaard afkeur tegen alles wat ze niet kennen. Maar talent is hetgeen je anders maakt dan de rest. Dat talent van durven zijn wie je bent, durven doen waar je goed in bent, geloven in je eigen kunnen en kracht daar gaat het om in het leven. Durf op je talent te vertrouwen en dan wordt je opmerkelijk, ofwel REMARKABLE. En geloof me, ook jij hebt 'het'.

Ilse & Waylon zijn voor mij HET ultieme voorbeeld van 'how to be remarkable'. Zelf als (bijna) heel je land zich tegen je keert, toch blijven geloven in je eigen product. Ik vind dat een geweldig voorbeeld en ben het dan ook volkomen met Ilse en Waylon eens dat ze lekker even een 'dikke neus' maken tegen het Hollandse publiek. Mensen, eer talent. Het is een zeldzaamheid dat mensen dat durven te omarmen. Als meer mensen dat zouden doen, hoe klein je talent ook is, hoeveel mooier zou de wereld dan zijn? Ilse & Waylon, CHAPEAU! Wil jij ook ontdekken waar jouw talent zit? Wat maakt jou remarkable? De moeite waard een opmerking over te maken, kom naar de kennismakingsworkshop BE REMARKABLE op de KNSM-laan in Amsterdam, data zie je op www.karenzeilstra.com.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic