Vergelijken is populair en jouw data is geld waard

Eerder schreef ik al eens, in het kader van Big Data, dat jouw data waardevol is voor bedrijven. In deze tijd waarin we allemaal een opinieleider kunnen zijn middels de mogelijkheden van Social Media zijn organisaties op zoek naar beïnvloeders.

Via Klout kon je al zien wat jouw 'waarde' is, nu is ook LinkedIn met dit type informatie aan de slag. Hoe rank jij ten opzichte van jouw netwerk? Hoeveel mensen bekijken jouw profiel, ofwel hoe 'gewild' ben jij om zaken mee te doen. Interessante ontwikkeling en natuurlijk net zo leuk om even naar te kijken als om te zien wie er naar je profiel kijkt. Het maakt het gebruik van LinkedIn net weer iets aantrekkelijker en zodoende zal het gebruik ook weer toenemen. Want zeg nou eens eerlijk, iedereen houdt wel van een beetje competitie.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic