Content Marketing - wat is het?

De term Content Marketing kom je steeds vaker tegen. Het is een nieuwe term die veel marketeers nu gebruiken. En het is belangrijk in je marketing en zelfs je gehele bedrijfsvoering. Want is jouw (bedrijfs)verhaal. Althans dat is de bedoeling. Niets nieuws dus, want daar gaat het al een eeuwigheid over. Hoe onderscheid jij je van de rest en wat wil je dat mensen over jouw bedrijf, product of oplossing weten. En misschien nog wel meer, wat wil je dat ze van je vinden, over je denken etc. Nou dat noemen we dus in marketingland Content Marketing. Dus: wat is het verhaal over jouw bedrijf, welke normen en waarden, welke cultuur kent jouw organisatie. Wat is voor jou belangrijk? Wie ben je als organisatie en wie is je klant. Welke manier van praten spreekt die klant aan? Welke manier van communiceren spreekt die klant aan? Onderstaand artikel kwam ik vandaag tegen en bij mij viel een kwartje. Als wij als marketeers in deze termen blijven praten, dan is het toch niet gek dat de gemiddelde ondernemer geen chocolade van het nut van marketing kan maken? Vertel gewoon wat het is: hoe maak ik een goed bedrijfsverhaal, een verhaal zoals een verhaal bedoeld is, met spanning, emoties, persoonlijkheden en hoe ga ik dat vertellen op een manier dat het mensen (want dat zijn klanten) het bijblijft en indruk maakt. Dusdanig dat ze je beter willen leren kennen en met je willen werken. http://www.frankwatching.com/archive/2014/05/27/begin-met-contentmarketing-waar-het-pijn-doet/?utm_source=website&utm_campaign=wordtwit&utm_medium=web

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic