Voor jezelf beginnen, in 4 weken voor 995 Euro ipv 1495 Euro.

Voor jezelf beginnen?

Doe dat met het go-to-market 10 stappen plan

In 4 weken je eerste klanten met een volledig plan onder begeleiding van een ervaren business coach. De stok achter de deur om snel tot succes te komen. Meld je vandaag nog aan om as. maandag van start te gaan. Nu 500 Euro korting tot 1 september 2014.

1. Jouw kracht 2. Jouw product

3. Jouw oplossing voor het probleem

4. Jouw doelgroep

5. Jouw aanbod aan de markt

6. Jouw praktische marktonderzoek

7. Fine tuning aanbod

8. Jouw pitch

9. Jouw communicatieplan

10. Jouw (potentiele) klanten

Week 1

Maandag Stap 1. Wat is jouw kracht?

Samen kijken we waar je goed in bent, waar krijg je energie van, wat vinden anderen waar je goed in bent? Wat is jouw kracht en wat maakt jou opmerkelijk? Deze sessie gaat over jou. Wie ben jij en waar wordt jij warm van. Waar zit je passie en wat heeft je al die jaren tegengehouden? In een sessie van 2 uur komen we tot de kern. Je gaat naar huis met huiswerk en binnen een week gaan we verder met stap 2.

Vrijdag

Stap 2. Wat is jouw product

Jouw kracht, jouw passie. Is daar een service offering of een product van te maken?

Je hebt naar aanleiding van ons stap 1 gesprek nagedacht over wat je wilt en kunt en nu gaan we dit samen concretiseren. Daar ga je thuis verder over na denken en tevens breng ik je op weg om alvast na te denken over wat het zou kunnen zijn waarmee je geld gaat verdienen.

Week 2

Maandag

Stap 3. Het probleem en wat is jouw oplossing

In het stap 3 gesprek onderzoeken we welk probleem jij met jouw product of service gaat oplossen. Een boormachine verkoop je niet als een boormachine. Er zijn mensen die iets moeten doen in huis bijvoorbeeld, en daarvoor moet er een gat in de muur komen. Hoe komt het gat er? Juist, door jouw boormachine. Dus we gaan op zoek naar het probleem.

Woensdag

Stap 4. Wat is jouw doelgroep?

Het probleem van je klant is gedefinieerd. Vervolgens kijken we welke doelgroep er behoefte aan zou kunnen hebben. We kijken naar demografische en socio-demografische gegevens. Ik help je om heel duidelijk voor ogen te krijgen wie je markt is.

Vrijdag

Stap 5. Het aanbod aan de markt

Nu we weten wie jouw doelgroep is, wie jouw markt is, creëren we een unieke aanbieding.

We stellen samen een verleidelijk aanbod op. Een offer they cannot resist.

Week 3.

Maandag Stap 6. Praktisch marktonderzoek

We testen deze aanbieding bij een aantal specifieke mogelijke prospects. Hoe we dat doen is sterk afhankelijk van wat je aanbod is. Ik beloof je dat het een creatieve, leuke en leerzame manier van marktonderzoeken is.

Stap 7. Fine tuning van het aanbod

Met de input van de test ‘fine-tunen’ we het aanbod. De puntjes op de i.

Donderdag Stap 8. Pitchen

We gaan dit pitchen bij een brede groep ondernemers. Daarna gaan we met die feedback aan de slag en concretiseren we nog beter. Hoe specifieker je product, des te beter begrijpen mensen wanneer ze bij jou moeten zijn - dat helpt je ook later als mensen je willen aanbevelen of kennissen aan je willen doorverwijzen.

Week 4.

Maandag

Stap 9. Jouw communicatieplan

We bedenken een flyer, brochure of website om de propositie aan de markt te tonen.

Vrijdag

Stap 10. Contact jouw (potentiele) klant

De laatste stap. De lijst met potentiele klanten ga je benaderen, afspraken komen tot stand en de eerste klanten worden een feit. Dit doe je zelf, met mij als supporter.

Dit 10 stappen 'go-to-market'- traject is beschikbaar voor iedereen die als ondernemer van start wil gaan en er zeker van wil zijn dat het een succes wordt. Het traject duurt 4 weken en je investering bedraagt tot 1 september 2014 slechts €995 i.p.v. €1495 (ex BTW). Je kunt in termijnen betalen.

Succes heb je zelf in de hand en met mijn support kom je er zeker. Na jarenlange ervaring bij multinationals heb ik alle ervaring opgedaan om jou te helpen bij het starten van je eigen bedrijf. Waarom ik dat doe? Ik vind het leuk om andere mensen in hun kracht te zetten. Mijn ervaring leert dat de meeste mensen meer power in huis hebben dan ze denken en het geeft mij een kick als ik een mens als ondernemer zie groeien. Start vandaag! Mail (karen@karenzeilstra.com) of bel 020-7723399

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic