Wil jij dat jouw Social media ook doorgaat terwijl jij op vakantie gaat?

Social Media voor ZZP & MKB-organisaties

Simpel, helder en duidelijk in 1-2-3 stappen

Al vanaf €65 per week.

Het uitvoeren van Social Media vraagt veel aandacht. Vaak start je vol enthousiasme en na een aantal weken valt het je tegen hoeveel tijd het je kost, vind je het moeilijk om weer iets te bedenken om te posten. Je geeft het onvoldoende aandacht waardoor het je niet het gewenste effect geeft en je uiteindelijk teleurstelt. Wil je dit voorkomen? Start dan nu je Social Media strategie met een expert.

Karen Zeilstra Consultany kan je Social Media volledig voor je verzorgen, wekelijks voor een vaste prijs, helder en duidelijk. Ik zal je zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten door op een structurele wijze de verschillende Social Media voor je te laten werken. Door je Social Media uit te besteden ben je verzekerd van een expert die je ontzorgt en ondertussen groeit je zichtbaarheid op het internet.

Onderhouden van Social Media accounts, vanaf 65 Euro per week (exclusief BTW)

Schermafbeelding 2014-07-14 om 20.55.37.png

Hoe gaat het in zijn werk? Simpel en helder 1-2-3

1. Wekelijks hebben we contact. Ik bel je op een vast afgesproken moment in de week om de Kalender en onderwerpen te bespreken.

Ik houd online jouw markt en jouw concurrenten in de gaten en geef je advies over interessante berichten. Samen bepalen we wat interessante informatie voor jouw online publiek is.

2. Vervolgens vul ik de Kalender in en stuur je deze toe voor akkoord. Je hebt de garantie dat er nooit zonder jouw toestemming een bericht geplaatst wordt.

3. Na je akkoord op de Kalender ga ik gedurende de week alle berichten posten op de afgesproken momenten en heb jij er de hele week geen omkijken meer naar. Na een aantal weken kunnen we dit in plaats van wekelijks, twee wekelijks of zelfs maandelijks doen waardoor het je nog minder energie kost.

Garanties?

Social Media is geen wetenschap en elke dag worden nieuwe onderzoeken gepubliceerd. Ik hou deze bij zodat je gerust kunt zijn dat de trends en ontwikkelingen voor je in de gaten worden gehouden. Ik kan je geen resultaten garanderen. Als ik interessante mogelijkheden voor je tegenkom overleggen we dit.

Startkosten: opzetten Social Media, eenmalig vanaf €250

Ik zorg ervoor dat alle Social Media die bij jouw abonnementsvorm horen zijn gelinkt zijn aan je website en vice versa. Er komt bedrijfsinformatie op de pagina’s en in de stijl van je logo wordt alles netjes verzorgd.

Startkosten bij abonnement Basic €250

Voor dit bedrag maak ik je bedrijfspagina op Facebook, stel ik een Twitter account voor je op en maak ik een LinkedIn-bedrijfspagina voor je aan.

Startkosten bij abonnement Deluxe €350

Als bij het basic abonnement + opzetten Blogger.com account.

Startkosten bij abonnement Superieur €475

Als bij het Deluxe abonnement + opzetten nieuwsbrief account bij Mailchimp, integratie adressenlijst en juridisch advies over opt-in mogelijkheden.

Extra support nodig?

Dat kan. Je kunt een strippenkaart kopen. Voor €750 Euro kun je dan op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur bellen met KZC voor vragen of advies. De strippenkaart geeft je 10 uur extra ondersteuning en is 1 jaar geldig vanaf het moment van aanschaf. Wil je bijvoorbeeld gaan adverteren op Facebook, een like & win campagne, je expert status verhogen door een blog te starten, overweeg je een nieuwsbrief en wil je advies? Heb je behoefte aan rapportages? Al dit soort zaken kunnen we bespreken en in overleg bepalen welke zaken je zelf wilt doen en welke zaken je wilt dat KZC voor je uit handen neemt.

Direct aan de slag?

Wil je aan de slag? Bel nu naar 06-53823947 of stuur een mail naar karen@karenzeilstra.com en nog deze week kun jij zichtbaar worden in de Social Media.

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic