Markeating, helpt top restauranthouders nog succesvoller te zijn.

Markeating (www.markeating.nl) is het nieuwste concept van Karen Zeilstra Consultancy en richt zich op horeca, specifiek op restaurants. Waarom? Makeating gelooft dat top restaurants nog succesvoller kunnen zijn als zij sociale marketing voor zich laten werken. Maar misschien nog wel belangrijker: het grote doel. Markeating gunt het de wereld om kennis te maken met bevlogen, ambitieuze restaurateurs en te genieten van culinaire variëteit. Dat laatste, de variëteit en de producten gemaakt door mensen met een passie voor het product, daar gaat het mij om. Die mensen wil ik helpen om ontzettend succesvol te zijn en te blijven. De grote corporates die nu veel van ons voedsel maken hebben soms fouten in de keten. Als je dit overzicht bekijkt en je ziet wie onze drank en voedsel maakt dan beangstigt mij dit. Ik hou van eerlijke producten in voedsel en drank (oké toegegeven heel soms een coca-cola light, ik ben zeker geen heilige). Kijk eens naar dit artikel en laat je verbazen. http://sploid.gizmodo.com/fascinating-graphic-shows-who-owns-all-the-major-brands-1599537576

Markeating wil de variëteit en kleinschaligheid in ere houden. Ken jij restauranthouders die er ook zo over denken? Ik kom graag met ze in contact!

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic