Geluk zit niet in een potje of een flesje, het zit in een Personal Assistant voor thuis.

Schermafbeelding 2014-08-22 om 15.47.13.png
Je kent het gevoel waarschijnlijk wel. Altijd druk in de weer om alles in orde te krijgen. De leuke, geïnteresseerde en attente collega op je werk, de gezellige vriendin met het luisterend oor, de ideale schoondochter, schoonzus, dochter willen zijn en daarnaast ben je misschien ook nog moeder of partner van je geliefde. Hoe in hemelsnaam houden jullie al die ballen in de lucht? Ik ben ondernemer een heb naast een leuke interim klus die 3 dagen in de week in beslag neemt, ook nog leuke kortere projectmatige opdrachten en advieskussen voor klanten die ik graag met raad en daad(!) bijsta. Ik vind die variate heerlijk, druk, maar heerlijk! Daarnaast verwacht mijn lief (misschien verwacht ik het meer dan hij, maar toch) dat het huis aan kant is, de was gedaan, zijn overhemden gestreken in de kast hangen, genoeg voorraad tandpasta etc. Dan heb ik nog de resultaten van een weekend online shoppen, die moeten retour naar het postkantoor of allerlei andere inzamelingspunten. De nieuwe contactlenzen liggen al weken op me te wachten. De mooie gouden oorbellen draag ik niet meer, want het palletje is lam en ik ben bang ze te verliezen, reparatie noodzakelijk. Schoenen liggen vergeten te zijn bij de schoenmaker... Kortom, zo op het oog geen drama, maar wel van die kleine dingen die mijn achterhoofd spelen, dingen die gebeuren moeten. En dit zijn de dingen die 's nachts als ik wakker wordt van die enorme dingen kunnen worden. Ben ik dan een keer een dag thuis dan maak ik een to-do lijst die je werkelijk in een dag met 48 uur nog niet gedaan krijgt en wat doe je dan? Dan... is er een soort van super vrouw, de PA@home. De PA@home komt door weer en wind naar je toe en vraagt je een lijstje met dingen die je moet doen, maar waar je niet aan toe komt en zij gaat voor je op pad. Zelfs vandaag door de vreselijkste regen van 2014. Op weg om eindelijk die contactlenzen op te halen, de vergeten schoenen bij de schoenmaker, de lekkere chianti van Lidl haalt en ook nog en passant de kipfilet even marineert en de verse rozen schuin afsnijdt en met hun snijbloemen voedsel in je favoriete vaas schikt. Wauw, werkelijk wauw! Ik ben verkocht, wat een luxe is dit! Dat de PA@home voor 'verwende' expats en rijke mensen een uitkomst was wist ik, maar ook voor de 'gewone'; hardwerkende vrouw is het geweldig. Manlief komt thuis, alles in orde en hij weet niet dat ik hulp heb gehad van mijn super woman :). Het is mijn luxe geheimpje waardoor ik de leuke, geïnteresseerde en attente collega kan zijn, de gezellige vriendin met het luisterend oor, de ideale schoondochter, schoonzus en liefde kan zijn. Mijn geheim zit niet in een potje, mijn geheim is de PA@home. En dat adres geef ik alleen prijs als je net als ik zo'n geheimpje wilt ;)

Schermafbeelding 2014-08-22 om 12.48.14.png

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic