Poezenfilmpjes op internet

De periode tussen kerst en oud en nieuw was ik vrij. Ik was op vakantie. Heerlijk even weg met de familie. Omringd door de warmte van de mensen die ik liefheb en omringd door de mooie natuur en indrukkwekkende cultuur van het Midden-Oosten.

In de hotels waar we verbleven was Wi-Fi. Mijn partner grapt wel eens : “Als er Wi-Fi is , dan is het voor mij paradijs”. Ik denk dat hij geen grapje maakt.

Dus we waren overdag veel op pad en ’s avonds in het hotel, met Wi-Fi. Nog nooit heb ik zoveel leuke poezen filmpjes gezien op internet. Waren het in 2014 met name poezenfilmpjes op de vrijdag, nu waren er elke dag wel mooie berichtjes over mijn lievelingsdieren.

Wat is deze ontwikkeling van poezenfilmpjes op het internet toch en waarom geniet ik er zo van?

Hierbij de beste serie ooit, 20 minuten lang. Veel plezier!

Opvallende berichten
Recente Artikelen
Archief
Zoeken op tags
Volg Karen
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • LinkedIn Classic